Корпоративно видео представяне

https://www.youtube.com/watch?v=f-oVwKz8lgE
Видео продукция с дронове и камери от м.Август 2018г.

По поръчка на Altest KMG

Видео характеристика: Корпоративно видео заснемане за целите на “Алтест КМГ” – видео презентация на производството на алуминиеви профили.

Още за Алтест КМГ – водещ производител на алуминиеви и PVC профили.

Производството за алуминиеви профили на „Алтест“ е едно от водещите в България. Видеото представя производствените процеси за обработка на алуминий и екструдирането му в алуминиев профил. „Алтест“ е създадена през 1992 година с основна дейност търговия на алуминиеви и PVC профили, както и всички необходими аксесоари и обков за изработката на врати и прозорци.

С изграждането на двете си производствени фабрики „Алтест“ се превръща в първата българска компания, произвеждаща PVC и алуминиеви архитектурни профилни системи за врати и прозорци, индустриални алуминиеви профили както и профили за окачени стъклени фасади и зимни градини.

Като производител на архитектурни и индустриални алуминиеви профили, фирма „Алтест“ обезпечава нуждите на множество индустрии, част от които са – автомобилна, мебелна, машинна и електронна индустрия. Компанията е разработила и успешно предлага множество архитектурни системи, които носят марката „Алтест“.

Постоянно развиващия се R&D отдел разширява продуктовото разнообразие като конструира нови типове системи за врати и прозорци, както и фасадни композитни решения, офисни и търговски системи, плъзгащи се системи и парапети. Затвореният производствен цикъл ни позволява да удовлетворим желанията на нашите клиенти предлагайки богата цветова гама за боядисване на профилите и химични обработки – елоксация за постигане на разнообразни ефекти. Сублимацията на алуминиеви профили е една от най-предпочитаните обработки като най-популярни са дървесните текстури. Всички наши продукти достигат до българския пазар чрез създадената през годините структура от собствени търговски бази, складове и дистрибуторска мрежа. Към днешна дата продуктите на „Алтест“ са разпространени на 5 континента.


Зад кадър